HUNters Fiesta online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Témasegítség...

5 posters

Go down

Témasegítség... Empty Témasegítség...

Témanyitás  SilentHUN Vas. Jan. 20, 2008 2:53 pm

Mi az a KQ avagy King Quest?
Mi az a Tank ill. KI az a Tank?
Ki lehet jó Tank?
Mi az a buff?
Miért érdemes partyba kerülni a Kq alatt?
SilentHUN
SilentHUN
Admin

Hozzászólások száma : 19
Csatlakozás ideje : 2008. Jan. 19.

https://fiestaonlinehunters.aforumfree.com

Vissza az elejére Go down

Témasegítség... Empty Re: Témasegítség...

Témanyitás  Zeero/Serynia Szer. Jan. 23, 2008 3:12 pm

King Quest-ekben az a lényeg, hogy éld túl Smile Bekerülni a legnehezebb, mert elég laggos a rendszer. A játék órája szerint egy percel a monitor elé kell tapadni, kurzort a parcipate gombon tartani. aztán amikor kiírja hogy recruiting, akkor egyből kattintani Wink nekem eddig bevált:D

Zeero/Serynia

Hozzászólások száma : 22
Csatlakozás ideje : 2008. Jan. 23.

Témanyitás  Kisvoszek Pént. Jan. 25, 2008 2:02 am

Hát jah az óra... Régen a karácsonyi peccs előtt nem kellett nézni mereven a participate jelet hogy mikor vált csak egyszerűen az alatta lévő órát ami ha átváltott a kijelzet időre akkor ha nyomod a gombot tuti h benn vagy. De ez sajna a peccsek óta odalett és fondorlatokat kell kitalálni. akinek még van mara kq vagy annyi kq hogy görgetni kelljen hogy megtaláld az elsőt vagy uccsót annak itt egy tuti tippem amivel az első 5 közül jutha be kq-ra(én egész 25 ös szintig használtam):
Nah mivel az óra nem ment ezért mást kellett kitalálnom és megfigyeltem hogy a jelzett idő előtt egy percel a sor lejjebb megy. Keríts egy (sztem a digitális a legtutibb Wink ) olyan órát ami jelzi a másodperceket is. most kb 2 percel benyomon a kq ablakot és lemész az aljára. Amikor a sor egyet lemegy gyorsan megnézeg hogy hány mp van és később pontosan 1 perc múlva megnyomod a participate gombot így elég csak az órát figyelned és biztos a siker (pl. amikor lemegy a sor az idő: 13:00:54 akkor 13:01:54 kor nyomsz és benn vagy). sajnos ez mara kq után már nem jön be utána már csak a jelfigyelős maradt de aki még hasznát veszi annak sok sikert Wink Laughing

Kisvoszek

Hozzászólások száma : 8
Csatlakozás ideje : 2008. Jan. 24.

Témanyitás  Zeero/Serynia Pént. Jan. 25, 2008 4:43 am

hát nem tom nekem mara kq-nál is voltak ilyen problémáim, hogy később v előbb váltott át az óra mint ahogy kiírta hogy recruiting :O

Zeero/Serynia

Hozzászólások száma : 22
Csatlakozás ideje : 2008. Jan. 23.

Témanyitás  SilentHUN Pént. Feb. 29, 2008 10:51 am

Zeero/Serynia írta:hát nem tom nekem mara kq-nál is voltak ilyen problémáim, hogy később v előbb váltott át az óra mint ahogy kiírta hogy recruiting :O

Rájöttem miért vált át az óra előbb vagy később! Rolling Eyes
Ebből adódik hogy arra is rájöttem hogyan lehet nagyobb eséllyel bekerülni a KQ-ba Laughing
Az óra azért vált át előbb vagy később mert az az óra nincs kapcsolatban a szerver órájával. Az az óra a Te géped órája tulajdonképpen. Ebből következik hogy ha az első KQ indulásnál beállítod az órádat a szerver órájához akkor a köv KQ-ra már gyorsabban jelentkezhetsz.
Én azt csinálom hogy az első KQ előtt pl.:13:02 előtt megnyitom az órabeállítást a windowsban (dupla klikk a tálcán levő órádra) beállítom az időt -jelen esetben- 13:02:05-re (de még nem nyomok az alaklmazra!!!).Ez az ért jó mert amint a KQ kiírja hogy "recruiting" rányomok az alkalmazra. Nos most jön a trükk: a következő KQ-nál már csak azt nézem hogy az óra mikor vált át-jelen példában 13:04-re... amikor átvált várok 5mp-et és láss csodát kiírja hogy "recruiting" Rolling Eyes
Nekem bejött king
Üdv!
SilentHUN
SilentHUN
Admin

Hozzászólások száma : 19
Csatlakozás ideje : 2008. Jan. 19.

https://fiestaonlinehunters.aforumfree.com

Témanyitás  Hargi2 Szomb. Márc. 15, 2008 9:57 am

Valaki leírná konkréten, hogy robo kq-n mit és hogy érdemes csinálni?
Hargi2
Hargi2

Hozzászólások száma : 13
Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 16.

Témanyitás  yumi-kun Csüt. Júl. 24, 2008 2:30 am

az télleg segít ha rátapadsz a képernyőre meg az egér a gombon van
régen ez a gold hill kq-n nagy segítség volt(akkor csak 3db gold hillre lehetett menni)
yumi-kun
yumi-kun

Hozzászólások száma : 81
Csatlakozás ideje : 2008. Jul. 18.

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.